Alles voor in en om uw huis

Al meer dan 100 jaar zijn wij een begrip voor de inwoners van Schaijk, Reek, Herpen, Ravenstein, Zeeland en vele andere dorpen en steden in de omgeving vanwege onze uitgebreide collectie. Denk hierbij aan huishoud, speelgoed, decoratie en meubelen.

U kunt onze gezellige winkel bezoeken en uw huis mooier, completer en huiselijker te maken.

Bekijk hier onze actuele folder. Boordevol inspiratie en leuke aanbiedingen. Of volg ons via Instagram of Facebook en wordt op de hoogte gehouden van onze laatste nieuwtjes.

Kijkje in de winkel

Tevreden klanten

"Weer zo’n super service van Schoppema Schaijk. Daar word aan de klant gedacht. Nog super bedankt voor de goede zorgen Friso! Mooie meubels en accessoires en je word vriendelijke en hulpzaam geholpen. Een echte aanrader!"
5/5
Woongroep “De Vlinder” in Schaijk
Bij Schoppema krijg je nog de echte 'ouderwetse' service. Ze zetten altijd een stapje extra!
5/5
Ingrid van Son
"Hoe plezierig plaatselijk winkelen kan zijn, heb ik ervaren. Mijn meubels gekocht bij Schoppema en ben heel plezierig geholpen door Friso. Hij had leuke ideeën en tips, en niets was teveel! Voor problemen een oplossing en bij twijfel bracht hij de stoel of tafel bij je thuis om te kijken of het iets voor je is. Bij Schoppema is de klant nog koning en zo voelt het ook! Chapeau Friso!
5/5
Jeanette van Leuken

Onze meest voorkomende merken