Banken

Schoppema Schaijk beschikt over een breed en uitgebalanceerd assortiment van banken. De kracht zit hem in de flexibele samenstelling van de meubelen.

Portland hoekbank

-

Bank Camebridge

-

Living hoekbank

De bank Living is een multifunctionele bank uit de Schoppema collectie. Deze bank kan worden geleverd als 2 / 2,5 / 3 en 3,5 zits bank. Ook leverbaar als hoekbank of met eiland gedeelte zoals op de foto afgebeeld. U kunt het zitcomfort zelf kiezen. Ook een elektrisch bedienbaar relaxgedeelte behoort tot de mogelijkheden. U bepaalt de stof, leder, en met welke poten u de bank geleverd wilt hebben. Met of zonder extra hoofdsteun leverbaar. Kom vrijblijvend kijken en proefzitten en laat u informeren over de mogelijkheden. 

Aspen hoekbank

-

Boyen hoekbank

Schoppema Schaijk biedt u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het Boyen Concept. Hierbij stelt u geheel zelf u bank samen. Deze bank is leverbaar als 2 , 2,5 of 3 zits. Ook leverbaar als hoekbank of met eiland gedeelte. Tevens kunt u een relaxgedeelte laten monteren. Dit kan handmatig of elektrisch bediend worden. Kom naar onze showroom in Schaijk om de mogelijkheden te bekijken en het zitcomfort te ervaren. 

Vegas hoekbank