Al ruim 100 jaar vertrouwd in het centrum van Schaijk

Laat u verrassen door wat wij u te bieden hebben. Kom naar de showroom  in Schaijk, of neem eerst online een kijkje.

Waar wij voor staan

Ruim 100 jaar vertrouwd in Schaijk
In 2012 bestaat Schoppema Schaijk 100 jaar. In dat jaar neem ik (Friso) het stokje over van mijn vader en verbouw de Schoppema winkel tot Schoppema Marskramer. In de loop van de jaren is er behoefte ontstaan tot uitbreiding van de collectie op Huishoudelijk gebied maar ook uitbreiding in het aantal vierkante meters.

Op 1 januari 2016 maken we weer een start met Schoppema Meubel. Een begrip uit het verleden wat we nu door een nieuwe frisse eigentijdse collectie weer graag aan u voorstellen. Hierbij moet u denken aan banken, tafels, kasten, stoelen, relaxfauteuils en complete woonprogramma's. Wij proberen in alle smaken mee te denken zodat we uw unieke leefomgeving creeeren.

Ook op het gebied van Schoppema Marskramer en Speelgoed blijven wij de basis collectie met eigen inkoop aanvullen om u optimaal van dienst te zijn. Is er een artikel niet aanwezig, vraag gerust wellicht kunnen wij dit op korte termijn voor u bestellen. Kom vrijblijvend een keer binnen gelopen en beleef het gevoel van de "dorpswinkel" waar u als klant centraal staat.
Schoppema Schaijk

Schoppema Schaijk

Gewoongenot

Runstraat 3 5374 AA Schaijk 0486 461446 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 57371202

Schoppema Schaijk

Collectie decoratie

Collectie meubelen

Bezoek ons!